KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

Restaurant 'Grand B' på Charlottenlund Travbane nord for København har ud over en fantastisk historie og mange glade gæster, et særdeles velegnet festlokale til større firmaarrangementer og events. De ønskede en profilfilm, der kunne vise stedet fra sin bedste side og skabe en følelse af at være med til festen så seerne kunne opleve atmosfæren og selv få lyst til at holde deres arrangementer i de flotte lokaler. Filmen skulle anvendes både på hjemmesiden og på de sociale medier. 

OPGAVEN: PROFILFILM FOR RESTAURANT 'GRAND B'

Restaurant 'Grand B' kontaktede Postwork med et ønske om en stemningsfyldt profilvideo hvor seerne blev revet med ind i en feststemt aften så de selv kunne opleve stedets atmosfære, det særprægede og unikke festlokale og få et indtryk af den fantastisk gode mad på stedet. Filmen skulle bruges på deres hjemmeside og appellere bredt til virksomheder, organisationer og konferencedeltagere der ledte efter et festlokale til deres arrangement – og målet var at videregive en generel “feel good”-stemning sammen med budskabet om, at 'Grand B' er det helt rigtige sted for events og ballroomfester.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Vi gennemgik mulighederne for gode billeder med 'Grand B' et par dage inden optagelserne således at vi fik planlagt både at få filmet festglade gæster og anretning af maden i det tidsrum vi kunne være med til firmaarrangementet et par dage senere. På dagen var vi fluen på væggen nogle timer mens gæsterne ankom, blev bespist og indtog dansegulvet. Vi var med i køkkenet og fokuserede på det smilende og hjælpsomme personale, madens kvalitet, festglade gæster og i den endelige film tilsat en positiv og let lydside samt med gennemtænkte rolige overgange med en lys, venlig og behagelig stemning.

PROFILFILM – OGSÅ FOR DIN VIRKSOMHED?

Profilfilmen for Restaurant 'Grand B' er blot en af de mange reklame- og profilfilm som Postwork har lavet. Du kan se meget mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med en profilfilm her. Du er også velkommen til at læse nærmere om videoproduktion hos os. 

Måske kunne du også bruge en profilfilm i din markedsføring? En profilfilm kan fx være et aktivt element på din hjemmeside, der samtidig bringer et portræt af din virksomhed, brander den eller måske viser reklamer for dine produkter og her kan vi hjælpe dig.
 
Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. Du finder vores kontaktoplysninger her.