Videoproduktion

Fokus på din historie
Se videoen her...

VÆRDIFULD VIDEOPRODUKTION 

- Få dit budskab ud med video

Der er mange fordele ved videoproduktion, så hvorfor ikke lade os hjælpe dig med at få synliggjort din virksomhed eller dit produkt på de sociale medier, på hjemmesiden, på messen eller hvor dine kunder nu befinder sig?

Vi ved, at der bag din virksomhed og dine produkter altid gemmer sig en historie, som gør netop din fortælling til noget helt særligt. Noget, der får folk til at huske dig, som gør dig unik, og som i sidste ende kan betyde øget omsætning for din virksomhed.

Mange prøver at klare det skriftligt med en tekst på hjemmesiden eller måske i en brochure, hvor man først skal læse og forstå teksten inden det sætter følelser i gang. Men med en videoproduktion får man alle følelserne i gang fra første sekund.

Vi er har mere end 20 års erfaring med at finde frem til den gode historie: Vi bruger den fornødne tid på at være nysgerrige, vi lærer dig og dine produkter at kende, og så vurderer vi, hvilket udtryk videofilmen skal have; bør den fx være underholdende og sjov, eller gør den sig bedst ved at fremstå rolig og saglig?

VIDEOPRODUKTION - NÅR DU VIL HUSKES

Hos Postwork hjælper vi alle typer virksomheder med at invitere kunderne indenfor. Vi sørger for at din historie bliver fortalt samt dine kunder kommer tæt på din virksomhed. En troværdig virksomhed holder på kunderne, og vi sørger for, at der sættes fokus på din historie, dine produkter og dine kerneydelser, således at kunderne føler sig trygge og sikre i deres valg.

Videoproduktionerne kan f.eks. bruges på de sociale medier, på hjemmesiden, på messer og i andre repræsentative sammenhænge, hvor vi fortæller om virksomheden, kulturen, produkterne, eller hvad der nu med fordel kan komme i fokus. I en grundig dialog med vores kunder finder vi frem til den mest optimale løsning. 

PROFESSIONEL VIDEOPRODUKTION AF HØJ KVALITET

Postwork kan lave stort set alle typer og former for videoproduktion. Vi filmer med forskellige typer kameraer alt efter opgavens art. Vi har studier på Nørrebro i København, hvor vi kan lave indendørsoptagelser og vi har nogle super dygtige fotografer, der filmer og fotograferer med droner.

Af den grund kan du trygt lade Postwork stå for din videoproduktion, da du er garanteret et effektivt og erfarent arbejde. Vi kan hjælpe jer med at udvikle et koncept, et design eller blot tage os af redigering og postproduktion. Jeres virksomhed kan deltage så meget eller så lidt i produktionsprocessen, som I finder nødvendigt. I er i trygge hænder uanset hvad i vælger, og vi sørger for at lave en skræddersyet aftale, der er tilpasset jeres ønsker og behov. 

MÅ VI HJÆLPE DIG MED VIDEOPRODUKTION?

Hos Postwork hjælper vi dig ved at skabe værdifuld videoproduktion, som huskes. Har du spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig? 

Du er mere end velkommen til at kontakte os. Vi vil rigtig gerne hjælpe dig, hvorfor vi gerne tager en uforpligtende snak med dig om dine muligheder - og vi giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud med på vejen. Vi kan fanges på telefonen 27 21 67 07 eller kontakt os her.

 

 

Vil du gerne kontaktes og have en uforpligtende dialog omkring dine muligheder?

Website

Galleri

Mille Food

Danhostel Copenhagen Amager

Frederiksborg Gymnasium

Interxion profilfilm

Telia

Videoproduktion

Kan laves som:

   • Videoproduktion on location
   • Videoproduktion on Studie
   • Green screen optagelse
   • Droneoptagelse

Følgende kan indgå:
 • Idéudvikling
 • Storyboard
 • Videooptagelse
 • Redigering
 • Animation, herunder af logo
 • Grading

Priser fra kr. 8.000