Tennis video til dig som vil på tenniscollege

Se videoen her

PROFESSIONEL VIDEOANSØGNING TIL TENNIS COLLEGE

Træner du målrettet mod en karriere som professionel tennisspiller? Skal du søge om optagelse på et Tennis College, og har du derfor brug for en tennis video som tydeligt viser dine evner på banen?

Så kan Postwork hjælpe dig med at producere en professionel videoansøgning som kan øge dine chancer for at komme ind på drømmeskolen.

TENNIS COLLEGE VIDEOANSØGNING

Trænere på college verden over sætter pris på at modtage en professionelt udført tennis video hvor træneren får mulighed for at se dig fra alle vinkler, se dine slag, dit fodarbejde og få en idé om hvad de kan gøre for at du gennem individuel træning på et college i udlandet, kan nå dine mål.

Vi producerer en video som viser dit talent og din personlighed fra den bedste side. På den måde sikrer du dig at den træner som gennemser videoerne og udvælger næste års elever, får den absolut bedste oplevelse af dig, din motivation og dit potentiale.

Nogle ansøgere bruger eget kamera eller mobilkamera til at producere en “College Recruiting Video”, men videoen kan være udslagsgivende for om du overhovedet bliver optaget på drømmeskolen, så kvaliteten og førstehåndsindtrykket betyder noget.

Med en professionel tennisvideo sender du et klart signal til skolen om at du er målrettet og professionel - både på banen og i dagligdagen. Vil man være professionel, må man også fremstå professionel.

Vi har hjulpet flere unge tennistalenter med videoproduktion af en videopræsentation som blev deres adgangsbillet til Tennis College. Vi kender optagelseskravene og skræddersyer videoerne så træneren får den allerbedste oplevelse af dig. En af de unge blev for eksempel optaget samme dag som han sendte videoen afsted til skolen.

VIDEOANSØGNING - RECRUITMENT VIDEO

Skal vi også hjælpe dig med din videoansøgning? Så tag fat i os og lad os få en snak om hvad vi kan gøre for dig. Det er helt uforpligtende.

Ring til os på telefon 27 21 67 07 eller kontakt os benyt formularen her på siden - så vender vi retur snarest.

 

Vil du gerne kontaktes og have en uforpligtende dialog omkring dine muligheder?

Website

Galleri

Tennis college video

Tennis college application video

Tennis college video

Kan laves som:

   • Videoproduktion on location
   • Droneoptagelse

Følgende kan indgå:
 • Idéudvikling
 • Videooptagelse
 • Redigering
 • Tekster
 • Grading

Priser fra kr. 4.000