Produktfilm

DIT PRODUKT DIN FORTÆLLING

PRODUKTVIDEO MED TROVÆRDIGHED

Produktvideo kan betyde forskellen mellem en kundes nysgerrighed og et faktisk salg. Hos Postwork forstår vi at lyssætte produkterne så de præsenterer sig bedst muligt. 

For ikke mange år siden foregik præsentation af varer direkte med kunderne ude i butikkerne men i takt med at alt er rykket ind på nettet, øges vigtigheden af gode produktfilm som kan fremvise produkterne så kunderne forstår hvad de går glip af hvis ikke de køber. 

En produktvideo kan f.eks. vise en sofas struktur med nærbilleder, hvor blød eller hård den er ved at en person sætter sig i sofaen eller hvilken glæde sofaen giver en familie, ved at vise hele familien henslængt i sofaen foran tv. Vi er eksperter i denne type formidling og kan formidle enkle såvel som meget komplekse budskaber, på en let og tilgængelige måde gennem video eller 2D og 3D animation.

Men hvornår er en produktfilm god og afsenderen troværdig? Hos Postwork har vi god føling med, hvad der skal til for, at du og dine budskaber fremstår tydeligt og troværdigt.

Det handler om budskabet, men også om videoens klipperytme, dens animationer, musik, lydeffekter og værtens fremtoning. Alt skal hænge sammen – og ofte er det også en god idé at indarbejde et underholdningsmoment som en sjov illustrativ tegning eller en animation, som gør budskabet lettere at forstå og identificere sig med.

LAD KUNDERNE SE KVALITETEN I PRODUKTET

Hos Postwork producerer vi produktvideoer med fokus på det visuelt stilrene og med enkle budskaber der er lette at forstå for kunderne. det er når vi lægger kræfter i at farvebehandle (grade) billederne at produkterne træder i karaktér så kunderne ser kvaliteten i produktet. 

PRODUKTVIDEOEN DER FANGER KUNDERNES OPMÆRKSOMHED

Lad ikke kunderne komme forbi din online-butik uden at de har mulighed for at se video af dine produkter, hvordan produktet anvendes, samles, passer ind imellem husets møbler eller på anden måde indgår i dine kunders dagligdag. Med andre ord -  skab mérsalg med produktvideo.

Må vi også hjælpe dig? Så tag fat i os og lad os få en snak om de mange muligheder. Det er helt uforpligtende, og vi hjælper gerne. Ring til os på telefon 27 21 67 07 eller kontakt os her.

 

Se også vores cases her.

Vil du gerne kontaktes og have en uforpligtende dialog omkring dine muligheder?

Website

Galleri

Spiegelau glas

G4S Advanced

Yamaha hos Fona

Produktvideo

Kan laves som:

 • Videoproduktion
 • Animation 2D/3D

Følgende kan indgå:
 • Ideudvikling
 • Videooptagelse
 • Værtstræning
 • Animation 2D/3D

 
 
 Priser fra kr. 5.000