Web video

KAN POTENTIELLE
KUNDER SE JER?

WEB VIDEO – VÆR SYNLIG DER HVOR KUNDERNE ER 

Ventetid ved busstoppestedet, ventetid i lægens konsultation eller ventetid i køen frem til kassen ser vi som perfekte markedsføringsmuligheder.

Folk er online en stor del af dagen og bruger pauser i hverdagen til at surfe på internettet og de sociale medier. Med en webvideo på hjemmesiden eller som en del af din markedsføring på sociale medier, får du hurtigt folks opmærksomhed. Her kan du fortælle, hvorfor dit produkt er uundværligt, hvordan det bruges, du kan fortælle om aktuelle tilbud, og du kan skabe en stemning omkring produktet, som et skilt i forretningen ikke kan.

Måske ved du allerede, hvad du vil fortælle om i din webvideo. Ellers kan vi hos Postwork hjælpe dig godt i gang. Vi hjælper dig fra idé til konkrete film og kan levere både social media video og produktfilm til din hjemmeside, så du hurtigt kommer godt videre og kan koncentrere dig om forretningen.

Hvis du ønsker flere reklamefilm til online markedsføring – fx forskellige typer film afhængig af årstid eller sæsonvarer – så lægger vi en plan sammen. Vi vil så sørge for at tage fat i dig, hver gang vi nærmer os tiden for en ny videolancering. Du behøver ikke tænke over produktionen men bare sende os en mail eller ringe os op, så ordner vi resten.

PRISER - DER PASSER DIT BUDGET

Der er ingen ende på hvor storslået og fascinerende vi kan lave de webfilm der skal sælge dit produkt og det er meget forskelligt hvilket budget vores kunder har. Derfor er det en god idé at du på forhånd gør dig nogle tanker om hvilket budget I vil afsætte til opgaven så vi bedre kan skræddersy produktionen ud fra de økonomiske rammer.

WEB VIDEO – NÅR DU VIL UDNYTTE DINE KUNDERS VENTETID

Vi laver webvideoer, som understøtter jeres salg. Må vi også hjælpe jer med en værdifuld webvideo?

Tag endelig fat i os, hvis du sidder med spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe jer. Så tager vi en uforpligtende snak om de muligheder, der er for jer med webvideo. Og vi giver - selvfølgelig - et uforpligtende og godt tilbud med på vejen. Du kan fange os på telefon 27 21 67 07 eller kontakt os her. 

 

Du kan også se vores tidligere arbejde ved at kigge på vores cases.

 

Vil du gerne kontaktes og have en uforpligtende dialog omkring dine muligheder?

Website

Galleri

Danhostel Copenhagen Amager

Metro Sydhavnen

Airline Manager 2

Restaurant Grand B

Web video

Kan laves som:

 • Videoproduktion on location
 • Studieoptagelser
 • Animation 2D/3D

Følgende kan indgå:
 • Ideudvikling
 • Videooptagelse
 • Voice-over
 • Redigering
 • Animation 2D/3D
 • Grading

Priser fra kr. 8.000