Profilfilm som får budskabet ud

LANGT MERE END ORDENE PÅ PAPIRET
Klik og se videoen her...

INVITÉR DINE KUNDER INDENFOR MED EN PROFILFILM

Profilfilm og brandingvideoer har mange fordele. Hvorfor ikke få lavet en professionel profilvideo, hvor seerne bliver vist rundt i din virksomhed, møder dine medarbejdere og hører om jeres produkter og services?

Hvordan fortæller man potentielle kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere om virksomhedens unikke DNA? Mange prøver at klare det skriftligt på hjemmesiden og måske i en brochure hvor man først skal læse og forstå teksten inden det sætter følelser i gang, men med video får man alle følelserne i gang fra første sekund.

Hos Postwork hjælper vi alle typer virksomheder med at invitere kunderne indenfor. Mediet er en profilfilm, der kan bruges på hjemmesiden, på messer og i andre repræsentative sammenhænge, hvor vi fortæller om virksomheden, kulturen, produkterne, eller hvad der nu med fordel kan komme i fokus.

Vi begynder opgaven med en rundvisning på din virksomhed. Dernæst snakker vi om jeres unikke DNA og de budskaber, der er vigtige at fremhæve. Og til sidst kommer vi med forslag til et storyboard, et manuskript – og sørger for at tankerne bliver til konkret virkelighed.

PROFILFILM – NÅR DIN HISTORIE ER VÆRD AT FORTÆLLE

Hos Postwork laver vi profilfilm, hvor du kommer i centrum, hvor din historie bliver fortalt og hvor dine kunder kommer tæt på din virksomhed. En troværdig virksomhed holder på kunderne, og vi sørger for at der sættes fokus på din historie, dine produkter og dine kerneydelser, således at kunderne føler sig trygge og sikre i deres valg.

Om filmen laves som video, animation eller en kombination af begge dele er helt op til dig. Stil, form og udførelse taler vi om og sammen udarbejder vi også tekstforslag og storyboard inden vi går i gang. Vi skræddersyr en aftale, der passer til jeres ønsker og behov.

LAD OS TAGE EN SNAK OM PROFILFILM

Vi står klar til at hjælpe dig samt besvare dine spørgsmål.

Tag fat i os, så vi kan tage en snak om de mange muligheder. Det er - selvfølgelig - helt uforpligtende at tage en snak med os, og vi hjælper gerne samt giver et tilbud på din opgave. Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 27 21 67 07 eller kontakt os her.

Hvis du er nysgerrig på vores tidligere arbejde, kan du se en lang række cases her.

Vil du gerne kontaktes og have en uforpligtende dialog omkring dine muligheder?

Website

Galleri

My Daily Space

Danhostel Copenhagen Amager

Frederiksborg Gymnasium

Interxion profilfilm

Profilvideo

Kan laves som:

 • Videoproduktion on location
 • Studieoptalgelse
 • Green screen
 • Animation 2D/3D

Følgende kan indgå:
 • Ideudvikling
 • Tone-of-voice
 • Videooptagelse
 • Droneoptagelser
 • Redigering
 • Animation, bla. af logo
 • Grading
ikon_profilfilm
 
Priser fra kr. 15.000