Professionel dronevideo

Det store overblik
Klik og se videoen her...

Postwork har nogle af landets dygtigste dronefotografer som laver de fantastiske overflyvnings- og panoramabilleder som er så populære. 

DRONEVIDEO - DET STORE OVERBLIK

Med droneoptagelser sætter vi stemningen og viser placering i landskabet, overblik over området og lader lys, byggeri og vejrforhold indgå i fortællingen om jeres virksomhed eller produkt. Droneoptagelserne kan være med til at sætte scenen I jeres videoer. Glidende bevægelser omkring et byggeri, en overflyvning over et område i strålende sol eller en panorering fra fugleperspektiv henover menneskeskabte eller naturlige formationer, kan sætte stemningen i for eksempel en profilfilm og give seeren en unik forståelse for historiens videre fortælling.  

Uanset hvad I måtte ønske af droneoptagelser, kan vi hjælpe med lækre billeder fra højden. Vores droneflyvere er alle videofotografer til daglig, har certifikat og alle tilladelser. Droneflyveren har med baggrund som videofotograf øje for billedbeskæring, lys og skygge, billedkomposition og tænker allerede inden optagelsen i hvordan det færdige produkt skal se ud når det er færdigredigeret. At flyve med selve dronen er ikke i sig selv et succeskriterie for gode videooptagelser, men kræver års erfaring bag videokameraet.

DRONEOPTAGELER – SÆT DIN VIRKSOMHED I FOKUS

Hos Postwork laver vi dronevideo, med stor entusiasme. Vi kan li at lege med lyset en smuk solskinsdag og udnytte skyernes lysindfald på en dansk efterårsdag. Når i bestiller os til at lave jeres droneoptagelser vår I professionalle folk på besøg som med kreativitet og indsigt får produceret nogle flotte dronevideoer til jer som I kan bruge igen og igen i jeres markedsføring. 

Tag fat i os og lad os få en snak om hvor I ønsker jeres droneoptagelser. Det er helt uforpligtende, og vi hjælper gerne. Ring til os på telefon 27 21 67 07 eller kontakt os her.

Se nogle af vores cases her.

Vil du gerne kontaktes og have en uforpligtende dialog omkring dine muligheder?

Website