Produktion af reklamefilm

ET BUDSKAB DER ER TIL AT FORSTÅ
Klik og se videoen her...

ØG KENDSKABET TIL DIN VIRKSOMHED MED REKLAMEFILM

Reklamefilm er en god måde at få synliggjort din virksomhed på, og vi producerer reklamefilm til både sociale medier, biograf, TV og hjemmesiden.

Hvordan får du dine kunder til at huske dig og dine produkter? Det enkle svar er: Kan du få dem til at grine, græde, undre sig eller more sig, så er du nået rigtig langt. Med en reklamefilm har du mulighed for at give dine kunder en unik oplevelse og et helt nyt indtryk af dig, dine produkter og din virksomhed.

”Men ligner alle reklamefilm ikke bare hinanden?,” spørger du måske. ”Nej”, siger vi hos Postwork.

Vi ved, at der bag dit produkt altid gemmer sig en historie, som gør netop dit produkt til noget helt særligt. Noget, der får folk til at huske dig, som gør dig unik, og som i sidste ende kan betyde øget omsætning for din virksomhed. Vi er gode til at finde frem til den historie: Vi bruger den fornødne tid på at være nysgerrige, så vi lærer dig og dine produkter at kende. Derefter vurderer vi, hvilket udtryk filmen skal have; bør den fx være underholdende og sjov, eller gør den sig bedst ved at fremstå roligt og sagligt? I fællesskab med vores kunder finder vi frem til den mest optimale og værdifulde løsning. 

VI GØR DET ALENE - ELLER SAMARBEJDER MED ANDRE

Vi er eksperter i at skabe reklamefilm, der kan bruges på sociale medier, i tv, biograf eller på en skærm i din butik. Vi kan stå for det hele – fra idé til færdigt produkt – eller vi kan samarbejde med dig og dit bagland. Det vigtigste er, at vi sammen får skabt en rød tråd gennem historien, billederne, lydsporet, de visuelle virkemidler og det budskab, der er i fokus i netop din film.

Så lad Postwork hjælpe dig til bedre reklamefilm. Jeres virksomhed kan deltage så meget eller så lidt i produktionsprocessen, som I finder nødvendigt. Vi kan hjælpe jer med at udvikle et koncept, et design eller blot tage os af redigering og postproduktion. Vi skræddersyr en aftale, der passer til jeres ønsker og behov. 

REKLAMEFILM - NÅR DU VIL HUSKES

Vi laver reklamefilm, som huskes af dine kunder. Må vi også hjælpe dig ved at skabe en værdifuld reklamefilm?

Vi tager rigtig gerne en uforpligtende snak med jer om jeres ønsker og behov for reklamefilm. Af den grund skal I ikke tøve med at kontakte os på telefon 27 21 67 07 eller kontakt os her. Vi giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud med på vejen. 

 

Er du nysgerrig på vores arbejde? Se flere af vores cases her.

Vil du gerne kontaktes og have en uforpligtende dialog omkring dine muligheder?

Website

Galleri

EDC-mæglerne

Auto Konzept

Benns & Stig Rossen

SIXT Biludlejning

Reklamefilm

Kan laves som:

 • Videoproduktion on location/studie
 • Green screen optagelse
 • Animation 2D/3D

Følgende kan indgå:
 • Idéudvikling
 • Storyboard
 • Videooptagelse
 • Droneoptagelse
 • Redigering
 • Animation, herunder af logo
 • Grading

klaptrae

 Priser fra kr. 8.000