Animationsfilm

VI FINDER FORMEN SAMMEN
Klik og se videoen her...

2D og 3D ANIMATIONSFILM - EN ANDERLEDES MÅDE AT KOMMUNIKERE PÅ

Animationsvideoer er en god måde at kommunikere vanskelige budskaber på og hos Postwork hjælper vi både med illustrations- og animationsfilm samt 3D animation.

Den visuelle forklaring skaber en aha-oplevelse og lange forklaringer bliver overflødige; en enkel tegning eller animation klarer det hele. Mange virksomheder sælger løsninger, indgår i processer, eller har forretningskoncepter på hylden, der kræver lidt mere end blot ét billede og én tekst. Har du et produkt, hvis funktion, fordel eller finesse er lidt svær at forklare så kan vi hjælpe dig med at visualisere det for dine kunder med animationsvideo.

En animation er en god og anderledes måde at profilere sig på, og langt flere virksomheder supplerer i dag deres eksisterende markedsføring med en animationsvideo. Vi tilbyder både 2D animationsvideo og 3D animationsvideo, og de kan laves i korte eller længere udgaver, de kan være enkle eller mere komplekse, og så kan de benyttes på hjemmesiden, på en skærm i butikken eller bruges fx på Youtube, Vimeo eller andre sociale medier.

VI HJÆLPER DIG FRA START TIL SLUT - OGSÅ VED 2D OG 3D ANIMATIONSVIDEOER

Hos Postwork hjælper vi med alt fra manuskript og storyboard til produktion af animationsvideoen med speak og underlægningsmusik. Animation kan laves lige så avanceret og visuelt dragende som dit budget tillader og kan som intet andet medie komme rundt om en historie eller et produkt. Vi rådgiver også gerne omkring lanceringen af videoen og har mange års erfaring i, hvad der virker, og hvilke faldgruber, der er.

ANIMATIONSVIDEO I 2D OG 3D - NÅR DU VIL UD MED ET VANSKELIGT BUDSKAB

Hos Postwork gør vi vanskelige budskaber lette at forstå via enkel grafik og iøjefaldende animationer. Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig? 

Vi står klar til at tage en uforpligtende snak med dig om animationsvideo i 2D eller 3D. Du er mere end velkommen til at ringe til os på telefon 27 21 67 07 eller kontakt os her. Så tager vi en snak om mulighederne med animationsvideo for jer. Vi rådgiver og vejleder ligeledes ud fra jeres ønsker og behov, så i får den mest optimale løsning. Og vi giver selvfølgelig et uforpligtende tilbud med på vejen. 

 

Du kan se flere af vores tidligere cases her.

 

 

Vil du gerne kontaktes og have en uforpligtende dialog omkring dine muligheder?

Website

Galleri

Airtrix trambolinland

Animationsfilm for trampolinland

Airline Manager 2

Airline Manager 2 animationsfilm

Interxion profilfilm

Interxion profilfilm

Anne Vibeke Rejser

Anne Vibeke Rejser animationsfilm

Motorcykel-Liv

Animeret video med motorcykel

Jayway profilfilm

Profilfilm for jayway

Animation 2D/3D

Kan laves som:

 • Illustrations video 2D
 • 3D animation
 • motion-graphics (2D/3D)

Følgende kan indgå:
 • Ideudvikling
 • Storyboard
 • Design+illustration
 • Animation

ikon_produkt
 
Priser fra kr. 8000