KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

INFORMATIONSFILM OM LETBANEN

Hovedstadens Letbane får 29 nye stationer på tværs af Hovedstadsområdet. Letbanetogene vil køre mellem Lyngby i nord og Ishøj i syd - en strækning fyldt med virksomheder, boliger, hospitaler og handelsliv.  

Banen vil øge tilgængeligheden til områderne og skaber derfor rigtig god grobund for at tiltrække mange nye virksomheder og borgere, som ønsker at slå sig ned i nærheden af god og effektiv kollektiv transport.

Anlægsarbejdet er et stort og meget omfattende projekt. Letbanen ønskede derfor at få produceret en informationsfilm, som fortæller hvordan anlægsarbejdet foregår fra de første tegninger ligger klar, til Letbanen står færdig og kan rulle ud på sin første tur i 2025.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Letbanen ønskede en animeret forklarende informationsfilm, så både bygherrer, beslutningstagere, investorer og nysgerrige borgere kunne få et indblik i processen med byggeriet.

Sebastian som er vores dygtige animator gik i gang med at udarbejde illustrationerne baseret på Letbanes designmanual, egne designs og ideer. Der blev udarbejdet et storyboard og den kreative proces med at tilpasse grafik med voice-over og musik kunne begynde, et arbejde der tog et par uger fra idé og koncept til det færdige resultat.

Indtalingen blev lavet i Postworks egen professionelle speakerboks og kunden fulgte med på sidelinjen bla. med to rettegange hvor kreative input og ændringer til grafik, tekst og indtaling blev foretaget.

Den færdige film er blevet en animeret fortælling som fremstår levende, enkel i sit udtryk, men samtidig illustrativt forklarende. 

INFORMATIONSFILM - OGSÅ FOR DIN VIRKSOMHED

Vi er også klar til at hjælpe jer med en unik videoproduktion som skabes ud fra jeres ønsker, målgruppen og hvor filmen skal bruges. Læs meget mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med en informationsvideo, som også kaldes undervisningsvideo. 

Se flere af vores videoproduktioner her

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om, hvad vi kan gøre for jer i forhold til videoproduktion.

Du finder vores kontaktoplysninger her. Eller ringe til os direkte på telefon 27 21 67 07.