KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

OPGAVEN: PROFILFILM FOR REEL-INSTALLATION

Hvad gør man som håndværker for at blive synlig - så kunderne får tillid til forretningen og på en god måde introduceres til virksomhedens ansatte og den måde de arbejder på? reEL-installation er en elektrikervirksomhed i Hvidovre som gør meget for at blive synlig - både på sociale medier, i netværkssammenhæng og på hjemmesiden. De har fokus på business to business og servicerer bla. kommuner og boligforeninger - kunder de gerne vil have flere af.

Derfor kontaktede de Postwork for at få lavet en profilfilm der netop henvender sig til det kundesegment. Filmen skulle vise ejeren selv, deres medarbejdere og virksomheden, samtidig med at kunderne blev introduceret til reEL-installations værdier og mission.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Selve produktionen forløb over to dage med videofotograf, instruktør og dronefotograf der alle arbejdede ud fra et storyboard baseret på interviewet med indehaver Ole Frederiksen selv. På den måde sikrede vi os at billederne passede med fortællingen.

Gennem hele forløbet afstemte vi forventningerne, lyttede til Ole og hans medarbejdere og lærte deres arbejdsrutiner at kende for at kunne hjælpe med stikord, idéer og forklarende billeder som får hele filmen til at hænge sammen fra start til slut.

Filmen bruges aktivt i reEL-installations daglige markedsføring af virksomheden og sendes flittigt ud til nye kunder som på bare to minutter får en klar fornemmelse af at de har at gøre med en professionel virksomhed som sætter en ære i punktlighed, renlighed og et højt serviceniveau, samt at man som kunde aldrig betaler for mere end den tid og de materiale som der er brugt på en opgave.

PROFILFILM - SKAB TILLID TIL DIN FORRETNING

Profilfilmen for reEL-installation er blot en af de mange reklame- og profilfilm som vi har produceret. Måske kunne du også bruge en profilfilm i din markedsføring? En profilfilm kan fx være et aktivt element på din hjemmeside, der samtidig bringer et portræt af din virksomhed, brander den eller måske viser reklamer for dine produkter og her kan vi hjælpe dig.

Du kan se meget mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med en profilfilm her
 
Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig. Du finder vores kontaktoplysninger her.