KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

OPGAVEN: SALGSVIDEO

Når man som sælger skal vise kommende kunder at man kan påtage sig en opgave, så kan en flot og professionel video være med til at overbevise kunden om at man ikke bare kan løfte opgaven, men også tænke ud af boksen og være markedsledende. Kunden kan med egne øjne se kvaliteten af det arbejde virksomheden kan levere og ud fra video og samtale med sælger, få skabt den tillid der skal til før der skrives under på en kontrakt. 

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Hos Postwork er vi specialister i at skrue video sammen på den helt rigtige måde, så historien er i fokus og bliver fortalt med øje for klipperytme, stemningen i musikken, musikkens rytme og farvekomposition. Vi gør flittigt brug af alle tænkelige tricks i vores fortælleteknik. Selvom det tidsmæssigt er en kort casevideo lægger vi meget tid i at få billeder og lyd til flyde sammen, så seerne får en tempofyldt og intens oplevelse og aldrig kommer til at kede sig. Det er en kunst at holde folks opmærksomhed - en kunst vi med mere end 20 år i branchen, kan sige at vi mestrer. 

Vi bliver altid så glade når vores kunder tager sig tid til at fortælle os hvad de synes om vores arbejde og da opgaven var afsluttet fik vi følgende kommentar fra Josephine Faurschou, Marketing Koordinator hos Clear Channel:

"Vores samarbejde med Postwork forløb præcis som vi havde håbet på. Nem og effektiv proces og rigtig god service"

Enklere kan det ikke siges.

SALGSVIDEO - VI ER KLAR TIL AT HJÆLPE JER 

Har jeres sælgere brug for salgsmateriale i videoformat, timelapse, 2D eller 3D animation så kontakt os helt uforpligtende. 

Du finder vores kontaktoplysninger her