KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

OPGAVEN: ANIMERET INFORMATIONSFILM

Samhandel er en indkøbsforening som forhandler og sikrer de bedste aftaler og priser mellem leverandører og medlemmer indenfor hotel- og restaurationsbranchen. På den måde kan medlemmerne øge deres indtjening og reducere deres tidsforbrug, da de slipper for det tidskrævende arbejde med selv at forhandle priser på varerne.

Samhandel havde brug for en explainer-film som på en illustrativ måde kunne vise alle de gode fordele virksomhederne opnår ved at indtræde i foreningen. Den færdige film skulle bruges på hjemmesiden og på de sociale medier.

SÅDAN GJORDE VI:

Først arbejdede vi med at få teksten på plads. Med udgangspunkt i Samhandels salgsmateriale udarbejdede vi en tone-of-voice som i et enkelt og imødekommende sprog, fortalte om fordelene ved samhandelsforeningen. Dernæst udarbejdede vi en synopsis som beskrev de enkelte scener i ord og storyboard. Da begge dele var godkendt lod vi vores illustrator tegne baggrunde og skabe Samhandelmanden, hvorefter vores animator satte det hele sammen. 

Arbejdet stod på i en måneds tid med flere ændringer undervejs når kunden og vi selv blev kreative og videreudviklede på historien.

Fordelen ved animation er at alt kan visualiseres. Vi er hverken afhængige af store studier, skuespillere eller af at skulle følge naturlovene. I en animeret film kan alt lade sig gøre og kan, hvis animationsfilmen er skruet rigtigt sammen, på en underholdene måde fortælle historien om et produkt, en virksomhed eller en ydelse.

Hos Postwork elsker vi glade kunder og efter opgaven var afsluttet, fik vi følgende tilbagemelding fra Olaf Petersen, It-projektleder hos Samhandel:

"Fantastisk samarbejdsånd. I er rigtig hurtige til at "fange" det man gerne vil have og til at formidle det ud til et rigtig godt produkt. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Postwork"

ANIMERET OPLYSNINGSFILM? VI KAN HJÆLPE JER!

Har I brug for en unik og professionel oplysnings- eller undervisningsvideo, så er vi parate til at hjælpe jer. Læs mere om, hvordan vi kan hjælpe ved en undervisningsvideo. Eller er du mere interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe med en animationsvideo? Hos Postwork kan vi hjælpe med både 2D animationsvideo samt 3D animationsvideo

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om hvad vi kan gøre for jer.

I finder vores kontaktoplysninger her. Eller ring til os direkte på telefon 27 21 67 07.