KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

OPGAVEN: 

Metroselskabet kontaktede Postwork, da de skulle bruge en film til de sociale medier om den nye Sydhavnsmetro som åbner i 2024. 

Sydhavnsmetroen kommer til at hænge sammen med cityringen som åbner i 2019. Derved bliver den sydlige del af København også koblet på metronettet.

De gamle og nye kvarterer i Sydhavnen vil blive bundet sammen, og vil dermed blive mere attraktive at bo, arbejde og drive erhverv i, når der er et kollektivt transporttilbud som kører i døgndrift.

Med Sydhavnsmetro bliver der skabt et nyt trafikalt knudepunkt på Ny Ellebjerg Station, som kan aflaste Københavns Hovedbanegård. Når banen er klar til at åbne, kan de mange pendlere og øvrige rejsende med fordel skifte til bus, metro eller S-tog på Ny Ellebjerg.

Videoen skal give seeren en idé om omfanget af byggeriet, hvordan stationerne ligger i forhold til hinanden og hvor banen kobles op til cityringen.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Et af Metroselskabets ønsker var, at der i filmen indgik en animation af de nye stationers beliggenhed. Vi startede projektet med at udarbejde animationen sideløbende med at vi sammen med Metroselskabet fik teksten til voice-over på plads.

I løbet af sommeren var vi ude flere gange og lave optagelser fra det nye og det gamle Sydhavn, ligesom vi havde dronen oppe flere steder for at lave de imponerende billeder med udsigt over Tippen, Sydhavnen og København.

Den efterfølgende postproduktion hvor videoen blev redigeret, indtalt, farvelagt og fik lagt underlægningsmusik på tog sammenlagt 3 uger. Undervejs fik Metroselskabet fremsendt scener og grov-redigerede udgaver af produktionen, og kunne på den måde følge tilblivelsen af filmen.

Metroselskabet stod selv for at finde den rette stemme til indtaling, og den endelige indtaling fandt sted i vores in-house speakerbox.

VIDEO - OGSÅ FOR JERES VIRKSOMHED

Postwork står også klar til at hjælpe jer med en unik videoproduktion som skabes ud fra jeres ønsker, målgruppen og hvor filmen skal bruges.

Se flere af vores produktioner her

Kontakt os helt uforpligtende og hør mere om hvad vi kan gøre for jer.

Du finder vores kontaktoplysninger her