KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER
Tre reklamefilm for Danhostel

OPGAVEN: REKLAMEFILM

Vandrehjemsforeningerne fra Danmark, Sverige, Norge, Finland og Island er gået sammen i et fælles projekt, som har til formål at promovere nogle spændende og helt unikke vandrehjem og deres værter i hvert af de deltagende lande.

Den internationale netværksorganisation for vandrehjem "Hostelling International", der forkortes som "Hi Hostel" - deltager også i projektet, og derfor blev det nordiske projekt navngivet "Hi-5".

Som en fælles rød tråd, skal der i alle landenes reklamefilm indgå en "Hi-5 hilsen" mellem hostelværten og fx. en gæst eller medarbejder. Foruden at promovere det helt særlige og unikke ved hvert Danhostel, så skulle der i hver film fremhæves nogle af de spændende steder, som gæsterne på vandrehjemmet ofte besøger. Det kunne fx. være spisesteder, seværdigheder eller måske en lille skjult perle i nærheden. 

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

I Danmark fik Postwork opgaven med at producere reklamefilmene for de tre udvalgte danske hostels: Danhostel Copenhagen City, Danhostel Helsingør samt Danhostel Skanderborg.

Optagelserne blev lavet over en hel dag hvert sted og bestod af interview med værten, optagelser fra de lokale seværdigheder, droneoptagelser og stemningsbilleder fra det enkelte hostel.

Filmene skulle i deres udtryk være autentiske, så derfor er det også hostelværten som i reklamen selv introducerer stedet og dets karakteristika. Billedsiden underbygger fortællingen om stedet med en række flotte rolige optagelser.

En fantastiske beliggenhed i naturskønne omgivelser kunne vi gengive med flotte droneoptagelser, og den helt særlige atmosfære og de mange muligheder Danhostel tilbyder, gengav vi med optagelserne af de aktive gæster der nyder deres ophold i de unikke rammer.  

Se filmen fra Danhostel Copenhagen City her 

Se filmen fra Danhostel Helsingør her

Se filmen fra Danhostel Skanderborg her

Efter opgavens afslutning modtog vi følgende udtalelse fra Danhostels hovedkontor:

"Vi undersøgte prisniveauet hos flere leverandører - og fandt at Postwork var yderst konkurrencedygtig på prisen. Både idéudviklingen, on location og selve produktionen har været professionel fra start til slut. Alt i alt et godt samarbejde." - Anette Brylov Hansen - Online og marketingschef Danhostels hovedkontor

REKLAMEFILM - OGSÅ FOR DIN VIRKSOMHED

Reklamefilmene for Danhostel, er blot nogle af de mange reklamefilm, som Postwork har lavet. Se flere af vores produktioner her

Måske kunne du også bruge en reklamefilm i din markedsføring? En reklamefilm kan fx vises på tv eller i biografen eller være et aktivt element på din hjemmeside, der samtidig brander den, og her kan vi hjælpe dig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. Du finder vores kontaktoplysninger her.