KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

Interxion er en international virksomhed som har specialiseret sig i at bygge sikrede datacentre hvor blandt andet tele- og kommunikationskunder fra hele verden opsætter deres servere under konstant overvågning. Interxion fokuserer på at være de bedste af de bedste og stiller høje krav til dem selv når det gælder at sikre en oppetid på deres kunders servere på 99.999%.

OPGAVEN: PROFILFILM FOR INTERXION

I forbindelse med et større kundearrangement ønskede Interxion en profilfilm der kunne vise hvad det er de gør for at deres kunders servere er i sikre hænder samt minde eksisterende kunder om hvorfor det er de benytter Interxion til at sikre maksimal oppetid. Profilfilmen skulle være både en generel oplysning, information fra direktøren og komme med fun-facts om det som ingen ved om sikkerheden hos Interxion. Filmen var fra starten tænkt som værende international, med engelsk tale, da Interxion Danmark har mange internationale kunder.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Allerede under første møde drøftede vi ideen om et 3D univers med ikoner for de forskellige områder Interxion varetager. Ideen var at hvert ikon kunne åbne op og kort vise historien om en vigtig del af den daglige drift, hvorefter ikonet kunne lukkes og man derefter i universet kunne bevæge sig videre til et andet ikon. Interxion syntes om ideen og de kunne selv levere en del af videomaterialet til blandt andet at fortælle historierne i ikonerne og samtidig lavede vi af flere omgange optagelser til at supplere profilfilmens fortælling.

Vi arbejdede tæt sammen med kunden hele vejen fra start til slut og leverede bla. oplæg til den engelske speak som muliggjorde at kunden selv kunne skrive en tekst som passede i tid og tempo. Hele filmen blev klippet groft til en midlertidig speak - en maskespeak, og først da klipperytmen og den overordnede linie var lagt, blev den engelske tekst indtalt. Selve 3D universet var en længere kreativ process. Fra tanker og ideer til det endelige resultat strakte arbejdsprocessen sig over 3 uger. Interxion er særligt tilfredse med netop 3D delen af fortællingen om virksomhedens DNA, som går op i en højere enhed med live-action scenerne,  når den visuelle side kombineres med musik, speak og lydeffekter.

PROFILFILM - BRING DIN VIRKSOMHED I FOKUS

Interxions profilfilm er blot en af de mange reklamefilm og profilfilm, som Postwork har lavet. Se flere af vores produktioner her. 

Måske kunne du også bruge en profilfilm i din markedsføring? En profilfilm kan fx være et aktivt element på din hjemmeside, der samtidig bringer et portræt af din virksomhed, brander den eller måske viser reklamer for dine produkter, og her kan vi hjælpe dig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. Du finder vores kontaktoplysninger her.