KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

Jayway er en international spiller i segmentet programmering og udvikling af software og har bl.a. stået bag Rejseplanen og MobilePay. De ser sig selv som market-leading og first-movers og ønskede en profilfilm, der afspejlede dette.

OPGAVEN: PROFILFILM FOR JAYWAY

Jayway kontaktede Postwork med ønske om en anderledes profilfilm, der på alle måder skilte sig ud fra konkurrenternes. Profilfilmen skulle vise, hvordan det at arbejde med Jayway er som at tage på en rejse sammen, hvor Jayway leder kunden uden om alle farerne og tager udfordringerne op samt leder kunden til et succesfuldt produkt. De ønskede en eventyrlig og visuelt betagende stil. Filmen var fra starten tænkt som global, med engelsk tale, da Jayway har kontor i såvel San Fransisco, Stockholm, Malmø og København.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Efter en række møder, hvor vi havde præsenteret kunden for en række forskellige animationsteknikker og stilarter, sporede vi os ind på, hvordan profilfilmens visuelle stil skulle se ud. Samtidig arbejdede vi tæt sammen med kunden omkring selve budskabet og herefter blev der indtalt en midlertidig speak, udarbejdet et storyboard og derefter lavet en animatic - et levende storyboard, så man kunne se, hvor lang tid hver scene tog og få en fornemmelse for klipperytme og det generelle flow.

Det er vigtigt at lave forarbejdet grundigt inden selve animationsarbejdet påbegyndes for at kunne holde produktionstiden og overholde deadline, noget vi sætter en ære i hos Postwork. Den håndværksmæssige del, animationsarbejdet, begyndte med at lave illustrationer og efterfølgende animere profilfilmen, arbejdede med det stemningsfyldte univers, lave lydeffekter og lægge musik på. Herefter fik vi indtalt og lagt voice-over på og endelig lavet en fin, positiv og stemningsfyldt afslutning.

PROFILFILM - BRING DIN VIRKSOMHED I FOKUS

Jayways profilfilm er blot en af de mange reklame- og profilfilm, som Postwork har lavet. Se flere af vores produktioner her. 

Måske kunne du også bruge en profilfilm i din markedsføring? En profilfilm kan fx være et aktivt element på din hjemmeside, der samtidig bringer et portræt af din virksomhed, brander den eller måske viser reklamer for dine produkter, og her kan vi hjælpe dig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. Du finder vores kontaktoplysninger her.