KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

Danhostel Copenhagen Amager har altid mange glade gæster og ønskede en profilfilm, der viste stedets hemmelighed nemlig at alle gæster føler sig hjemme; der er hyggeligt, der er en hjemlig og uformel atmosfære, og så er der plads til alle - både børn og voksne, håndværkere og forretningsfolk.

OPGAVEN: PROFILFILM FOR DANHOSTEL COPENHAGEN AMAGER

Danhostel Copenhagen Amager kontaktede Postwork, fordi de ønskede en profilfilm, som emmede af “hjemlig hygge”. Filmen skulle bruges på deres hjemmeside og appellere bredt til både kursister og feriegæster – og formålet var at videregive en generel “feel good”-stemning sammen med budskabet om, at Danhostel Copenhagen Amager er “dit københavnske hjem”. Derudover skulle profilfilmen inddrage faktuel information om hostellets faciliteter, beliggenhed og service. Billeder af smilende, serviceorienterede medarbejdere og glade gæster, skulle være med til i ord og billeder, at fortælle om Danhostel Copenhagen Amager som et sjovt, behageligt, trygt og familievenligt sted, der er lige velegnet til ferier, såvel som faglige ophold. Et sted der føles som var man derhjemme.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Vi gennemgik bygninger og det omkringliggende område sammen med kunden for at finde gode billeder til profilfilmen, interessante vinkler og steder der kunne fortælle en vedkommende historie. I den endelige video starter vi profilfilmen med en overflyvning, lavet med drone. Det viser Danhostel Copenhagen Amagers fantastiske og naturskønne placering, deres flotte bygninger og de mange parkeringspladser, som især er populære hos håndværkere og kursusdeltagere der kommer langvejs fra. Derefter er der både først og sidst i filmen fokus på det smilende og hjælpsomme personale og de glade kunder og hele tiden med en positiv og let lydside samt med gennemtænkte rolige overgange med en lys, venlig og behagelig stemning.

PROFILFILM – OGSÅ FOR DIN VIRKSOMHED?

Danhostel Copenhagen Amagers profilfilm er blot en af de mange reklamefilm og profilfilm som Postwork har lavet. Se flere af vores produktioner her.

Måske kunne du også bruge en profilfilm i din markedsføring? En profilfilm kan fx være et aktivt element på din hjemmeside, der samtidig bringer et portræt af din virksomhed, brander den eller måske viser reklamer for dine produkter og her kan vi hjælpe dig.
 
Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. Du finder vores kontaktoplysninger her.