KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

OPGAVEN: SIKKERHEDSVIDEO   

Airtrix har åbnet en gigantisk klatre og trampolinpark på Østerbro. Parken byder på et væld af fysiske udfordringer for hele familien. Sikkerhed er alfa og omega når mange mennesker er samlet til sjov fysisk aktivitet og Airtrix kontaktede os med henblik på at få produceret en enkel og let forståelig video, som gæsterne i trampolinparken kunne se som introduktion til de mange legeredskaber, og det fokus på sikkerhed som gæsterne bør have mens de bruger aktiviteterne, så de undgår uheld og skader. 

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Kunden sendte os nogle sikkerhedsvideoer fra Youtube fra lignende trampolinparker. Han ønskede at kvaliteteten på hans film blev højere, og at blandt andet illustrationer, animationer og fortælling var mere moderne og appellerende end i de film han kunne fremvise. Vores dygtige illustrator Anita gik i gang med at tegne børn i forskellige aldre og nationaliteter og sammen med Sebastian, vores animator, fik de sat bevægelse på figurene. Da animationerne var næsten færdige overtog vores lydmand opgaven med at lave lydeffekter til filmen. 

SIKKERHEDSVIDEO - OGSÅ TIL DIN VIRKSOMHED

Hos Postwork kan vi hjælper jer med mange former for videoproduktion. Du kan se flere af vores eksempler på videoproduktioner her

Du er også mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer med videoproduktion. Du finder vores kontaktoplysninger her. Men du er selvfølgelig også velkommen til at ringe til os direkte på telefon 27 21 67 07. Så tager vi en snak om jeres ønsker og behov samt giver et uforpligtende tilbud med på vejen.