KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

OPGAVEN: INSTRUKTIONSFILM TIL BRUG VED HJEMMETRÆNING

Sussi og Katarina fra “Maven og Mig” er specialister indenfor genoptræning af mavemuskulaturen. De havde brug for en række online instruktionsfilm til undervisning og genoptræning af deres klienter. Målet var at få lavet nogle film som meget præcist kunne vise klienterne, hvordan de udfører de forskellige øvelser korrekt, når de træner på egen hånd derhjemme.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Inden produktionen gik i gang leverede kunden den tekst de havde planlagt at skulle fremsige i filmene. Vi gennemgik ønsker om animation og grafik undervejs i filmene, og talte om scenografi og videoernes generelle udformning. Selve produktionen foregik i vores største studie på Rådmandsgade 55 i København. Studiet har både green screen og hvid uendelig horisont, og bliver brugt til utallige reklamefilm, tv-shows og interviews. 

Vi valgte at optage hver film et antal gange, så vi fik total- nær- og ultra-nærbilleder. I den efterfølgende redigering havde vi da muligheden for at opbygge en interessant fortælling gennem at kunne klippe til de billeder der gav mest mening. Efterfølgende arbejdede vi med klipningen af de seks undervisningsfilm som i postproduktionen bla. blev forsynet med grafik og animationer, fik intro-, breaker og outrografik og til sidst blev gradet, så det endelige produkt fremstår som et professionelt og gennemarbejdet produkt.

Hele produktionen tog ca. 2 uger fra start til slut.

INSTRUKTIONSFILM - OGSÅ FOR DIN VIRKSOMHED

Postwork kan også hjælpe Jer, så I med en videoproduktion kan nå ud til kunder, som geografisk ligger langt fra Jeres virksomhed. Se flere af vores videoproduktioner her

Kontakt os hvis du helt uforpligtende vil høre mere om hvad vi kan gøre for Jer. Du finder vores kontaktoplysninger her