KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

Frederiksborg Gymnasium og HF er kendt som en skole med traditioner der går tilbage til Christian d. 4.s tid. Skolen ønskede en række profilfilm der kunne skildre skolens mange linier indenfor bla. naturfag, matematik og musik. 

OPGAVEN: PROFILFILM FOR FREDERIKSBORG GYMNASIUM OG HF

Postwork blev kontaktet meget tidligt i forløbet. Uddannelseslederen på skolen ønskede i første omgang en række korte profilfilm der viste forløbet af forskellige linier på skolen fortalt af lærere og elever. Det blev dog hurtigt klart, at for at skildre livet på skolen, skulle der filmes løbende over en længere periode, for at have tilstrækkeligt med interessant materiale til at kunne skabe nogle vedkommende og medrivende spots. Det vigtige i sådanne profilfilm er at modtageren, i dette tilfælde kommende elever og deres forældre, får en oplevelse af selv at være med i lektionerne og i fritidslivet på skolen, når de ser profilfilmene. Vi foreslog at fortællingen tog sin begyndelse på en opslagstavle med gamle og nye billeder fra skolens dagligdag og at vi sammen med seerne kunne dykke ind i polaroidbilleder på opslagstavlen og derved starte hvert profilspot på en eventyrlig men moderne måde. En gentænkning af den velkendte eventyrbog der åbner og kameraet der dykker ind i historien.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Over 6 måneder fulgte vi livet på skolen, lavede interview med elever, lærere og bad eleverne lave elevinterview med andre elever. Vi fulgte lektioner og fritidsaktiviteter på skolen, og det hele blev klippet sammen til seks profilfilm over en måned. Hver video dækkede beskrivelsen af et enkelt fag. Vi producerede også en hovedfilm som generel introduktion til skolen og dets aktiviteter. Undervejs i processen præsenterede vi de grovklippede film for ledelsen så de også selv kunne kommentere på indholdet og bestille yderligere optagelser, for at underbygge de udtalelser lærere og elver kom med. I alt var vi på skolen 12 dage over seks måneder med drone-og videofotografer, og resultatet er vi yders t stolte af. Både på indhold, klipning og på billedsiden, står filmene skarpt og bruges flittigt på skolens hjemmeside, til arrangementer og som branding af skolen i forskellige eksterne sammen hænge.

PROFILFILM - DIN VIRKSOMHED I ORD OG BILLEDER

Frederiksborg Gymnasium & HF's profilfilm er blot nogle af de mange video- og profilfilm, som Postwork har lavet. Se flere af vores videoproduktioner her.

Måske kunne du også bruge en profilfilm i din markedsføring? En profilfilm kan fx være et aktivt element på din hjemmeside, der samtidig bringer et portræt af din virksomhed, brander den, eller måske viser reklamer for dine produkter, og her kan vi hjælpe dig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. Du finder vores kontaktoplysninger her.