Din historie er vigtig for os

Se hvem vi er her…

PRISER PÅ VIDEOPRODUKTION

Postwork producerer video- og animationsfilm så I fanger kundernes opmærksomhed på de sociale medier, i butikken, på tv, i biografen og alle andre steder man med fordel ville kunne bruge video til at informere, reklamere og visualisere produkter og services til interesserede.

Vores videoproduktion priser afhænger af produktionens størrelse og hvor meget hjælp du ønsker fra os undervejs.

Vi kan hjælpe med både idé- og konceptudvikling, kommunikation- og tekstskrivning, drone og timelapsevideo og meget mere. Har du en idé eller en konkret opgave så kontakt os og lad os tale om det. Helt uforpligtende.

Se nogle priseksempler på videoproduktion her:

PRISEKSEMPEL - FRA 6.500 kr.

En simpelt budskab til reklameskærmen i butikken eller til de sociale medier lavet som ren animation ELLER en videoproduktion hvor fotografen er på lokationen max. fire timer, hvorefter billederne redigeres sammen til f.eks. en social media film á ca. 1. minut. eller leveres til jer som stock video. Sammen med kunden lægger vi en plan for optagelsen og forventningsafstemmer slutresultatet.

Produktionen omfatter:

- Fotograf
- Lille udstyrspakke (lys, lys, 4K kamera)
- Transport på Sjælland

PRISEKSEMPEL - FRA 16.500 kr.

Sammen med jer udarbejdes en samlet konceptplan, tekst og produktionsliste. Selve produktionen er som udgangspunkt af en dags varighed og under efterproduktionen bruger vi tid på blandt andet billed- og farvejustering, indtaling, animation eller hvad I måtte have brug for. Denne pakke er oftest udgangspunkt for de enkle reklame-, profil- og produktfilm.

Produktionen omfatter:

- Fotograf
- Standard udstyrspakke (lys, lys, 4K kamera)
- Transport i hele landet

PRISEKSEMPEL - FRA 26.500 kr.

Et skarpt budskab, en professionel profilfilm, reklamefilm eller firma-motivationsfilm, starter ofte med denne pakke. Her er forarbejdet af afgørende betydning for resultatet og vi lægger mange kræfter i at forstå målgruppe, anvendelse og virksomhedens ønskede resultat af videoen, således at vi får skabt et resultat der når målgruppen.

Vi er vant til at lave professionelle produktioner og langt de fleste af vores produktioner i denne kvalitet ligger mellem 26.500 kr. og 50.000 kr.

Produktionen omfatter:

- Fotograf
- Eventuelt dronefotograf
- Udstyrspakke (lys, lys, 4K kamera)
- Transport i hele landet

PRISEKSEMPEL - FRA 75.000 kr.

Postwork Videoproduktion har et antal studier med green screen og uendelig rundhorisont til rådighed som vi flittigt anvender til større produktioner. Har I brug for skuespillere caster vi sammen med jer de nødvendige aktører og skuespillere og vi har alle typer teknikere til rådighed til at håndtere de krævende produktioner.

Produktionen omfatter:

- Fotograf, lyssætter, grip m.m. (flere dage)
- Eventuelt dronefotograf
- Stor udstyrspakke (lys, lys, 4K kamera, teleprompter,generator, studieleje og m.m)
- Studieleje, Casting m.m

TILLÆGSYDELSER SE HER !

Har du brug for et studie, en dronefotograf, en redigeringstekninger og lignende så kan vores professionelle team også hjælpe med det.

Dronefotograf - 2.500 kr. første time, herefter 1000,- kr. pr. time.
Stort studie - green screen eller endless horizon hvid - 6.000 kr. pr. dag.
Lille studie - 3.500 kr. pr. dag.
Motion graphics artist - 800 kr. pr. time.
Redigeringsassistent - 650 kr. pr. time.
Casting - 650 kr. pr. time.

Vil du gerne kontaktes og have en uforpligtende dialog omkring dine muligheder?

Website

Galleri

Priseksempel - 6.500 kr.

Priseksempel - 26.500 kr.

Priseksempel - 75.000 kr.

Priseksempel - 16.500 kr.