Produktfilm og undervisning

DEN LEVENDE FORTÆLLING

PRODUKTFILM MED TROVÆRDIGHED

Hos Postwork elsker vi at producere produktfilm og undervisningsmateriale der gør læring og forståelse lettere gennem video. 

For ikke mange år siden blev vigtig viden overdraget til andre via mundtlig undervisning eller skriftligt materiale. I de senere år har undervisningsinstitutioner og virksomheder haft fokus på indlæringen via levende billeder og interaktion med kunder og kursister.

Produktfilm og undervisning med video kan bruges internt i organisationen til at informere og oplære personale, den kan bruges eksternt til at forklare kunder, hvordan de bruger et stykke software, anvender et produkt eller tilegner sig viden – og så kan den naturligvis bruges i den mere traditionelle undervisningssituation, der dagligt finder sted overalt i undervisningsinstitutionerne. Vi er eksperter i formidling, vi kan formidle meget komplekse budskaber, på en let og tilgængelige måde gennem for eksempel 2D og 3D animation eller helt normal videoproduktion.

Men hvornår er en undervisningsfilm god og afsenderen troværdig? Hos Postwork har vi god føling med, hvad der skal til for, at du og dine budskaber fremstår tydeligt og troværdigt.

Det handler om budskabet, men også om videoens klipperytme, dens animationer, musik, lydeffekter og værtens fremtoning. Alt skal hænge sammen – og ofte er det også en god idé at indarbejde et underholdningsmoment som en sjov illustrativ tegning eller en animation, som gør budskabet lettere at forstå og identificere sig med.

STOL PÅ OS – VI ER EUROPAMESTRE I UNDERVISNING

Hos Postwork er vi kreative og realistiske på samme tid, og vi balancerer gerne fakta med leg. Måske netop derfor vandt vi den europæiske pris The European CAP Communications Award i januar 2015 for den mest innovative måde at kommunikere landbrugspolitik på i EU.

UNDERVISNINGSVIDEO OG PRODUKTVIDEO

Hos Postwork laver vi blandt andet undervisningsmateriale og produktvideo med fokus på læring gennem dialog, argumentation, udnyttelse af indlært viden og med plads til sjove illustrative elementer.  

Må vi også hjælpe dig? Så tag fat i os og lad os få en snak om de mange muligheder. Det er helt uforpligtende, og vi hjælper gerne. Kontakt os her.

Se også vores cases her.

Vil du gerne kontaktes og have en uforpligtende dialog omkring dine muligheder?

Website

Galleri

Fremtidens Landbrug

Royal Arena Copenhagen

Spiegelau glas

Tone of Voice kursus

BygLet.dk

Undervisning

Kan laves som:

 • Videoproduktion
 • Animation 2D/3D
 • Onlinespil
 • Tekstbog/e-bog

Følgende kan indgå:
 • Ideudvikling
 • Pædagogiske overvejelser
 • Videooptagelse
 • Værtstræning
 • Animation 2D/3D
 • Programmering
 
 
 Priser fra kr. 5.000