KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

At tage de spæde skridt fra amatør til professionel kræver mod, disciplin og benhård træning. For at øge chancerne for at komme ind på et sports college i udlandet, kræves desuden en professionel video som viser hvilke sportslige kvaliteter talentet besidder. 

OPGAVEN: VIDEO ANSØGNING TIL TENNIS COLLEGE

18 årige Alexander Schou træner målrettet mod en karriere som top professionel tennisspiller og vil ind på et af de store Tennis College i det store udland. Han havde i efteråret brug for en video som tydeligt viste hans evner på banen. En video han kunne bruge som bevis på sine evner og sende ud til trænere på tennisskolerne rundt om I verden. 

Da adgangskravene er meget høje, er det utrolig vigtigt, at træneren som gennemsér videofilmene, og udvælger de kommende elever får en god oplevelse af Alexander og hans evner som tennistalent. Nogen ansøgere bruger eget kamera eller mobilkamera til at producere en 'College Recruiting Video', men da sådan en film kan være udslagsgivende for optagelsen på drømmeskolen, betyder kvaliteten og førstegangsindtrykket noget. Vil man være professionel må man også fremstå professionel.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Inden optagelsen fandt sted, satte vi os grundigt ind i hvad forskellige tennistrænere ønskede af en 'College Recruiting video'. Vi søgte på nettet og vi læste blogs fra trænere rundt om i verden, så vi var velforberedte da vi mødte op på dagen hvor optagelserne skulle finde sted. 

Optagelserne tog samlet omkring to timer hvor vi lagde fokus på at se Alexander fra flere forskellige vinkler og på den måde efterfølgende kunne klippe en film sammen som opfylder de krav tennistrænere verden over efterspørger. Tre arbejdsdage efter at vi lavede optagelserne, var videoen klar. 

VIDEO - VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG MED EN PROFFESIONEL LØSNING

Alexander Schou's video er blot en af de mange video- og profilfilm, som Postwork har lavet. Se flere af vores produktioner her.

Måske kunne du også bruge en tennisvideo? En video være en del af en ansøgning som her. Har du en virksomhed kan det også være et aktivt element på din hjemmeside, der samtidig bringer et portræt af din virksomhed, brander den, eller måske viser reklamer for dine produkter, også her kan vi hjælpe dig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. Du finder vores kontaktoplysninger her.