KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

Spiegelau ønskede at få lavet en reklamefilm til TV og markedsføre deres seneste øl- og vinglaskollektion. Den skulle ramme bredt og overordnet brande produkterne og virksomheden.

OPGAVEN: REKLAMEFILM FOR SPIEGELAU

Spiegelaus glas er kendte for deres design og formgivning, som fremhæver aromaen i vinen og øllet. Dette ønskede de at fortælle om i en produkt- og brandingreklamefilm til tv. Visuelt forestillede de sig nærbilleder af glassene, både tomme og med indhold. Derudover skulle reklamefilmen være enkel i sit visuelle udtryk og på tekstsiden fortælle helt overordnet om fordelene ved glassene uden at blive specifik.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Da teksten lå nogenlunde fast, og mens kunden lyttede på stemmeprøver, blev billederne til reklamefilmen produceret i studierne  på Nørrebro. Der blev arbejdet  med lyset, reflektioner, baggrunde og forskellige måder at præsentere væsken i glassene på. Undervejs stod det klart, at Spiegelau fik brug for at vise flere produkter i reklamefilmen for at visualisere teksten bedre. Vi præsenterede dem for ideen om en samlet motion-graphics-sekvens med et stort udvalg af deres produkter i en samlet animeret kollage - en idé de straks tog imod. Se filmen her.

REKLAMEFILM OGSÅ TIL DIN VIRKSOMHED

Tv-reklamefilmen for Spiegelau og deres produkter er blot en af de mange reklamefilm, som Postwork har lavet. Se flere af vores produktioner her. 
 
Måske kunne du også bruge en reklamefilm i din markedsføring? En reklamefilm kan fx vises på tv eller i biografen eller være et aktivt element på din hjemmeside, der samtidig brander den, og her kan vi hjælpe dig.
 
Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. Du finder vores kontaktoplysninger her.