KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

Sixt havde en klar idé til en kampagne for friheden ved egen bil og Postwork var producent på optagelsen og den efterfølgende postproduktionen.

OPGAVEN: REKLAMEFILM FOR SIXT BILUDLEJNING

Sixt biludlejning ønskede at køre en kampagne i biograferne samt på de sociale medier med fokus på fordelen ved at minilease en bil. Ideen med en bedstemor, der er træt af at bruge offentlige transportmidler der aldrig kommer til tiden og derfor leaser en bil hos Sixt, havde allerede vundet en konceptpris og Sixt var på udkig efter et produktionsselskab der kunne løfte opgaven med at levendegøre deres storyboar. De valgte Postwork til at stå for produktion, instruktion og postproduktion af biografreklamefilmen.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Optagelserne foregik i og udenfor København og tog en enkelt dag. Nogle af bilscenerne blev blandt andet lavet fra ladet på en lastbil med slæb således at den kvindelige aktør kunne koncentrere sig om sin rolle og ikke samtidig skulle køre bilen. Efter optagelserne gik vi i gang med redigering, og indtalingen hvilket foregik i Postworks eget lydstudie. Samlet set tog det en uge at producere biografreklamefilmen. Se filmen her.

Kombinationen af et solidt koncept og en vel-eksekveret produktion, var med til at Sixt efterfølgende fik lavet en række forskellige reklamefilm. B.la. en national TV-kampagne for deres leasingbiler.

"Kan varmt anbefale Postwork! Fremragende projekter og altid klog sparring med teamet! Livet er for kort til kedelige reklamefilm, så vælg Postwork!"

Tine Rønnest Knap

Head of Marketing & Communications - Sixt Biludlejning

SKAL VI OGSÅ LAVE EN REKLAMEFILM TIL DIN VIRKSOMHED?

Reklamen for Sixt biludlejning og deres produkter, er blot en af de mange reklamefilm, som Postwork har lavet.
 
Måske kunne du også bruge en reklamefilm i din markedsføring? En reklamen kan fx vises på tv eller i biografen eller være et aktivt element på din hjemmeside, der samtidig brander den, og her kan vi hjælpe dig.
 
Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. Du finder vores kontaktoplysninger her.