KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER
Motivationsfilm for Q8

Postwork producerede i 2016 en motivationsfilm til Q8's årlige juleevent - og igen i 2017 fik Postwork opgaven.

OPGAVEN: MOTIVATIONSFILM TIL Q8'S ÅRLIGE JULEEVENT

Hvert år afholder Q8 ligesom så mange andre virksomheder, den årlige jule- og teambuildingdag for deres medarbejdere. Dagen handler blandt andet om at informere de tilstedeværende om hvordan året er gået og motivere medarbejderne til at bidrage positivt det kommende år.

Q8 kontaktede Postwork med et ønske om, at de kedelige powerpoints med status over året som de plejede at vise på storskærm blev gjort levende, og at få hele den informative del gjort mere inkluderende og nærværende. De ønskede en animeret video med humoristiske illustrationer som kunne bidrage til at medarbejderne bedre kunne tage budskaberne til sig.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Vi lagde vægt på vigtigheden af at indholdet skulle fastholde de ansattes opmærksomhed, og virke inspirerende og motiverende ved brug af følelser, animerede sekvenser, gode billeder og faktuel information. Erfaringen siger at informationer netop huskes bedst når de kan kædes sammen med lyd, billede og en følelse. 

Q8 leverede teksten som vores dygtige speaker indtalte. Samtidig fik vi tilsendt en masse billeder og video som vi kunne benytte til at fortælle historien om hvordan året var gået ude på stationerne, hvilke nye tiltag der var sat i gang, hvor mange kopper kaffe der var solgt på stationerne og meget andet. Det hele leveret i en animeret historie med sjove stockshots og illustrationer imellem alle de faktuelle informationer.

MOTIVATIONSFILM - SKAB DEDIKEREDE MEDARBEJDERE

Videofilmen som vi producerede for Q8 er blot en af de mange videoproduktioner, som Postwork har lavet. Se flere af vores videoproduktioner her.

Måske kunne du også bruge en video? En video kan som her, være netop det som får skabt motivation på arbejdspladsen. Motiverede medarbejdere er glade medarbejdere. For din virksomhed kan en video også være et aktivt element på din hjemmeside, der samtidig bringer et portræt af din virksomhed, brander den, eller måske viser reklamer for dine produkter, også her kan vi hjælpe dig.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig videre. Du finder vores kontaktoplysninger her.