KUNDE CASES

LÆS OM NOGLE AF VORES
PRODUKTIONER HER

OPGAVEN: INSTRUKTIONSVIDEO

Firmaet Tønnesen havde brug for en instruktionsvideo til deres barnevognsele Snup-Let 2. Filmen skulle tydeligt demonstrere hvordan selen nemt og sikkert anvendes til fastspænding af barnet i barnevognen.Den færdige video skulle bruges på hjemmesiden, i butikken online og på de sociale medier. Det var vigtigt, at man i instruktionsfilmen kom helt tæt på de enkelte processer med at fastgøre selen, og at indtalingen var behagelig og informativ uden at være reklameagtig.

LØSNINGEN: SÅDAN GJORDE VI

Først afdækkede vi sammen med kunden hvilke dele fastgøringsprocessen bestod af. Hver del af processen skulle optages og udgjorde efter forarbejdet et klippemanus som vi kunne følge slavisk under produktionen.Optagelserne forgik en dejlig solskinsdag på vores udendørs location i Rådmandsgade 55 i København. Kunden arrangerede selv barn og barnevogn og hele produktionen blev skudt på en formiddag. De enkelte scener blev optaget flere gange, så vi fik total-, nær- og ultra-nærbilleder og dermed i den efterfølgende redigering kunne opbygge instruktionsfilmen med god variation som skaber et bedre flow og fastholder seernes interesse. 

I postproduktionen blev optagelserne klippet og der blev lavet to versioner: en med speak og underlægningsmusik til brug på hjemmesiden, i butikken online og på YouTube, samt en version med undertekster til brug på de sociale medier. Til sidst blev produktionen colorgradet, så filmen fremstår professionelt og gennemarbejdet med ensartet farveniveau og med lidt ekstra varme og sol i billederne. Hele produktionen tog ca. en uge fra start til slut.

Vi bliver altid glade, når kunderne er glade og her er tilbagemeldingen fra Karina Gottlieb, ejer og direktør hos Tønnesen:“Tusind tak til Postwork, Sune og hele holdet for en fantastisk video med vores Snup-Let 2 sele. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer. Alt har fungeret lige fra første opkald og til den færdige film lå klar. God kommunikation, optagelsen fungerede, hurtig produktion af den færdige video.Hvis vi skal lave flere videoer skal det naturligvis være Postwork der skal står for det.Vi kan varmt anbefale dem.”

INSTRUKTIONSVIDEO - OGSÅ TIL DIN VIRKSOMHED

Postwork står også parat til at hjælpe jer med en unik instruktionsvideo eller undervisningsfilm, som er skræddersyet jeres ønsker - ....se flere af vores videoproduktioner her

Kontakt os hvis du helt uforpligtende vil høre mere om hvad vi kan gøre for jer.

Du finder vores kontaktoplysninger her